torsdag 16 februari 2012

Flytta


Nu gör jag som de stora bloggarna, flyttar. Jag blir GLAD om ni hänger med och tittar på min nya blogg istället. Välkomna till kalleriet.se

Ses där
Kram Elin

torsdag 2 februari 2012

Jag snuddar vid ämnet politik - eller vad jag nu gör


Vi kliver innanför dörren, lillan och jag. Efter den långa avklädningsproceduren som är nödvändig en härligt kall vinterdag som denna blir vi sittande i trappan och bara gosar. Hon kryper upp i min famn och vi kramas. Jag borrar ner mitt huvud i hennes tunna småbarnshår och njuter av hennes egen lukt. Jag pussar henne i håret, på kinderna, på halsen och hon skrattar. Det är en stund som är underbar, fullkomligt perfekt.

Då slår det mig, den här känslan som jag har för mina barn är lika för föräldrar över hela världen. Alla vi som är föräldrar älskar våra barn med samma kärlek. Jag här hemma i mitt fina men lite för trånga hus, min granne som lever ett liv som är ganska likt mitt. Men också hon jag hörde om på TV igår som sålt sina barn för deras överlevnad. Också de som missbrukar droger som blir fråntagna sina barn, också de som av någon anledning begått brott som är fängslade och därmed fråntagna det dagliga umgänget med sina barn. De som aldrig tänkte sig sitt barn, som kände sig tvingad att adoptera bort det - de undrar alltid vad som hände det lilla barnet som de inte kunde tillåta sig den stora föräldrakärleken till. Genom alla tider har vi älskat våra barn oändligt.

Därför njuter jag och min dotter en lite stund till av varandras närhet och jag tackar Gud att jag är så privilegierad som lever nära mina barn.