måndag 30 juni 2008

En till...


Bebben ligger och pratar med sina små djurkomisar och i dörrposten hänger det en liten djurpark. Jag har verkligen snöat in på de här sköningarna.

söndag 29 juni 2008

Fula flygfän





Det är nu rätt länge sedan jag började med mina olika små insekter. Jag tyckte inte att jag lyckades särskilt bra med varken fjärilen eller nyckelpigan. De har fått ligga till sig, storebror har lekt med dem, och jag har tankebearbetat dem. Nu är de omgjorda och jag tycker itne längre att de är så fula. Men en gång ett fult flygfä, alltid ett fult flygfä... och getingen är ju en fuling på riktigt!

fredag 27 juni 2008

Vardagstrivsel med blommor och paket

Paketet är till Vera, gissa vad som är där i? Blommorna var till mig, som en snäll vän har bundit samman i en fin liten bukett.

onsdag 25 juni 2008

I Axels vagn

Lilla Axel, när han föddes fick en fisk. Eller en minival, för min man påstår att fiskar har fenan på andra hållet. Men det har uppenbarligen inte Axels fisk, och jag kan i alla fall se att här är en fisk med pussmun.

tisdag 24 juni 2008

Veras zebra




I söndags föddes Vera och jag fick bråttom. Detta är det pillrigaste jag har gjort! Zebraben... eventuellt blir det aldrig mer, fast jag är nöjd med resultatet. Hoppas Vera och hennes mamma blir glada!

söndag 22 juni 2008

Bebbes mobil





Min lilla bebbe trivdes väldigt bra med att vara i magen och stannade där länge. Kanske ville han invänta att hans egen djurmobil var klar? Idag fyller han i alla fall sju veckor.

torsdag 19 juni 2008

Gillar att sticka



Dessa bilder är från slutet av förra sommaren. Fika som övergår till stickpyssel en halvsolig dag på altanen, när hela familjen är tillsammans. Då är det lätt att njuta av vardagen, tycker jag, och så kan lätt en liten tiger bli till.

tisdag 17 juni 2008

Mina mobiler




Förra våren när solen sken, och min mammaledighet närmade sig sitt slut blev längtan att var kreativ stark. I en tidning såg jag en bild som gjorde mig glad och inspirerad. Jag köpte några nystan garn och letade reda på några gamla strumpstickor och började skapa. En gammal nalle fick lämna sin stoppning till några nya små varelser som hänger i en virkad lina.